top of page
2_72.jpg

Il·lustradora i muralista ebrenca, es caracteritza per la capacitat d'integrar-se a tot tipus d'ambients, suports i registres, captant l'essència de cada projecte. 

Els seus murals transmeten les seves inquietuds vitals mostrant les coses simples de la vida, les extraordinàries i les valuoses, com ara les arrels, els valors, els drets humans, la naturalesa…. Les seves il·lustracions són un exemple clar de la seva personalitat somiadora i il·lògica que ressalta en el seu estil. Els personatges s'inspiren en éssers reals. En canvi, els fons onirics són fruit de la seva imaginació o desprenen tocs d'expressionisme, per l'ús de colors vius i formes abstractes que li permeten desenvolupar lliurement les emocions.

A aRaL us apassiona crear i estar en contacte amb la matèria; atrevir-se amb tot, el coqueteig constant amb diferents estils, tècniques i suports, en funció de cada moment. Us encanta mantenir aquesta relació oberta amb l'art en general.

Tot i que, seguint la seva línia respectuosa amb el medi ambient i per tenir menys impacte ambiental, les seves obres estan realitzades amb pintura acrílica a l'aigua.

KJVN2542.jpg
pinzell

BIO

El dibuix i la pintura ha estat la seva passió des de ben petita.

La seva base acadèmica ha sigut bastant variada. Ha estudiat en diferents centres d’art, destacant: Esardi (Amposta), Escola Llotja (Barcelona), i escola de la Dona (Barcelona), i en diverses vessants de l’art: disseny gràfic, il·lustració i graffiti, havent tingut el plaer

de ser alumna d’artistes com Ignasi Blanc, Roger Olmos i Lily Brick.

 

Com il·lustradora ha participat en exposicions col·lectives i individuals, en algunes galeries americanes com Benjamin Peter Gallery, i en molts espais arreu de la península, dels quals destaquen: el Centre d’Artesania de Catalunya, l’Editorial Proa Espais, el Saló Eròtic de Levante, la Galeria Mitte, la Galeria Aktivitat….

 

Com a muralista destaquen diversos festivals on ha pogut deixar la seva empremta: Festival WAC de Poblenou Urban District, Paint Jam de Secret Walls, Femmgraff de Bocanord , Teatre Arnau Gallery, Mientras vivas vibra de Encuentro Paredes, Liga Nacional de Graffiti, MOVIC, Badajoz Pinta, Bloom Art Festival, Festival Esperanzah, Torrefarrera Street Art Festival, Camden Bló, Premi Alaquas Art Urbà……i tallers mural amb nens i adolescents com a: IE Daniel Magrané (Roquetes), Escola Poveda (Barcelona),Istitut Italià Statale Comprensivo di Barcellona... i tallers mural amb adults com Persianes amb ànima del Grup Atra ia l'Escola d'art i cultura EAC / Diputació de Tarragona a Tortosa.

 

Ha treballat per a la Societat Espanyola d'Ornitologia, Seo BirdLife per representar un mural que realça el procés i els valors agrícoles del Delta de l'Ebre. També destaquen altres treballs murals de gran dimensió desenvolupats per a ajuntaments, particulars i entitats, com per exemple: “La creació i allò creat” a Benicarló, “Benvinguts a Vistabella” per a l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat, “Remenadors d'un poble menut ”, del qual es pot gaudir a Las Casas de Alcanar….i molts més que s'han desenvolupat a nivell estatal.

Els treballs d’ aRaL es desenvolupen freqüentment creuant les fronteres existents entre les diverses disciplines de l’art, per això, ha desenvolupat projectes per clients tant variats com:

Creu Roja, Revista Magles, llibre “Cabòries des d’una galàxia ben llunyana”, MOVIC, EarthPainting d’Urbanart Barcelona …

CASTELLANO

bottom of page